Øg din indtjening og skab mere loyale kunder

 • Skab opmærksomhed omkring dine produkter og tilbud, lige når det passer dig. Send push-notifikationer direkte til dine kunder.
 • Få en effektiv kundeklub der hverken krøller eller bliver væk. Skab loyalitet på mobilen, uden de klassiske stempelkort af pap.
 • Præsentér dine produkter, dine kontaktinfo, åbningstider, m.m. i din App. Så er du altid kun et tryk væk fra kunden.
 • Spar penge på markedsføringen

  Få mere ud af dine markedsføringskroner
  med en app til en fast lav månedlig pris

 • Forøg din indtjening

  Send tilbud og nyheder direkte til dine
  kunder og øg omsætningen

 • Få flere loyale kunder

  Skab øget kundeloyalitet og hyppigere be-
  søgsfrekvens med et mobilt kundeklubkort

 • Få gladere kunder

  Øg tilgængeligheden og gør det nemmere
  og mere attraktivt at handle hos dig

Derfor skal du have en Kundeklub App

At virksomheder oplever stor succes og løfter deres salg med kundeklubber er ikke nogen hemmelighed. Traditionelle kundeklubber består typisk af plastkort hvor der registreres køb med bonusudbetalinger til følge, pap-stempelkort hvor hver 7. kaffe er gratis, og hæfter som fyldes med klistermærker hver gang der handles.

Med din egen kundeklub app, slipper du helt for fysiske kort og hæfter, men du beholder alle  mulighederne for at styrke kundernes loyalitet. Samtidig får du et direkte talerør, hvor du nemt og effektivt kan reklamere på kundernes mobiler.

Hvad enten målet er udbyttet for kunderne eller din egen forretning, så er der mange fordele at hente, ved at gøre kundeklubben mobil. Kundeklub App’en er skabt til mindre virksomheder og hjælper dig med både at få flere loyale kunder, styrke servicen og løfte salget.

Case: Kundeklub App

Vores App har hurtigt skabt flotte resultater. 1749 kunder downloadede den det første år. Vi sælger mere og en stor del af vores bestillinger kommer nu via App'en. Vi har sparet mange penge på udgifter til Just-Eat og øvrig markedføring. Samtidig er der kommet en masse medlemmer i vores mobile kundeklub, til stor gavn for både os og kunderne.

Det får du med en Kundeklub App

Med Universal Apps loyalitets- og kundeklub app, får du din helt egen App til iPhone og Android, hvori kunderne kan have dit loyalitetsprogram liggende. App’en designes unikt til din butik og du vælger selv blandt flere værdiskabende app funktioner.

Du kan bl.a. frit sende tilbud og nyheder til kundernes mobiler med push-meddelelser. Dermed får du et direkte talerør til at skabe opmærksomhed og øge salget, lige når du ønsker det. Du kan også lade kunderne købe varer i din web shop og derved sparer dem for tid, og samtidig gøre shoppingoplevelsen hos dig – endnu bedre.

Unikt design og App ikon

Din forretnings app og app-ikon, designes med udgangspunkt i dit logo, dine billeder og dit farvetema. Vi nyder den frie kreativitet, men hvis du har specifikke ønsker til designet, så gør vi alt hvad vi kan for at matche disse. Vi står for hele processen, du skal blot godkende det endelige design når du er godt tilfreds.

Skab loyalitet med din app

De klassiske stempelkort med f.eks. køb 5 få 1 gratis, har i mange år været anvendt til at skabe flere loyale kunder. Med en Kundeklub App kan du afskaffe dine fysiske loyalitets-, stempel- og klippekort og erstatte dem med en ny effektiv kundeklub som virker 100% på mobilen – og som skaber mere værdi en nogensinde før.

Øg salget - Send push tilbud via mobilen

Med push-meddelelser kan du sende nyheder og tilbud direkte til dine kunders mobiler. På den måde kan du skabe opmærksomhed om din forretning og sælge flere produkter, lige når du ønsker det. Du kan f.eks. sende et slagtilbud, hvis du i mindre travle perioder, vil udnytte din forretnings kapacitet og lokke kunderne til.

Sælg varer gennem din app web shop

Online handel fra mobilen har oversteget køb foretaget fra alm. computere. Hvorfor skal dine kunder være på en computer for at se og købe dine produkter? Med en mobil web shop i din app, får kunderne mulighed for at handle hos dig direkte fra deres mobil. Det både sparer dem for tid og giver dem en nemmere shopping oplevelse.

Kom endnu tættere på kunderne

Hvad enten kunderne søger dine kontaktoplysninger og åbningstider, dine produkter og tilbud eller  dit mobile kundeklub kort. Så har de altid adgang til din butik, uanset om de er på farten, eller sidder hjemme i sofaen. Kundeklub App’en samler alle informationerne ét sted, så kunderne med få tryk har adgang til det hele.

Sat op og leveret - hvad så nu?

En Kundeklub App samler dit salg, din service og loyalitetsmarkedsføring, i én og samme app og kan bruges på både iPhone og Android smartphones. Kundeklub App’en er nem for dig at betjene, og du har hele tiden et godt overblik over antal downloads og brugen af din app.

For at få succes med din Kundeklub App, skal du blot have kunderne til at hente den. Vi giver råd til, hvordan du bedst markedsfører din app og designer promoveringsmateriale til dig.

Kontrolpanel med selvbetjening

På din personlige selvbetjeningsside, kan du håndterer bestillinger, sende push-beskeder, oprette loyalitetsprogrammer m.m.

Følg din succes med statistikmodulet

Statistikmodulet sikrer dit overblik, så du altid kan følge med i hvor mange, der har hentet din app. Hvordan og hvor ofte den anvendes m.m.

Promoveringsmateriale

Promovering er vigtig for successen. Du får designet forskelligt materiale i form af; A5 flyer, plakat, banner til online m.m

Kom nemt i gang

Det er nemt for dig at få din egen Kundeklub App og den leveres på kun 3 uger. Vi står for design og alt det tekniske, og sørger for at din app virker på både iOS og Android telefoner. Du betaler et oprettelsesbeløb og en fast månedlig pris. Derefter har du fri afbenyttelse af mulighederne med din egen Kundeklub App.

Design & opsætning

Apps til iOS & Android

Selvbetjening og statistik

Promoveringsmateriale

Support og hosting

Fra kr. 599,-/mdr. | Og kr. 3.500,- i oprettelse

Tilvalg: Mobil Web Shop

Få en mobilvenlig web shop og sælg dine produkter igennem app’en

Kontakt os for et tilbud

Tilvalg: Ekstra forretninger

Hvis du har flere forretninger, kan vi lave unikke sektioner til dem i din app.

Kontakt os for et tilbud