Mersalg og kundeloyalitet gjort enkelt

Med din egen kundeklub app, slipper du for fysiske stempelkort, men du beholder mulighederne for at styrke kundernes loyalitet. Samtidig får du et direkte talerør, hvor du nemt kan reklamere på kundernes mobiler.

Kundeklub app’en gør det nemmere og mere attraktivt at deltage i dit loyalitetsprogram. Hvad enten du ønsker at tilbyde forudbetalte klippekort eller de klassiske stempelkort, så er der mange fordele at hente, ved at gøre din kundeklub mobil.

Kundeklub app’en er skabt til mindre virksomheder, der ønsker et smartere redskab, til at skabe loyalitet, spare penge og løfte salget!

 • Tilbyd nem adgang til din forretning og skab vedvarende forbindelse til kunderne
 • Opbyg flere loyale kunder med digitale stempelkort og forudbetalte klippekort
 • Skab opmærksomhed omkring produkter og tilbud med push-notifkationer
 • Præsentér dine indholdssider (in-app) med link til f.eks. booking og shop
 • Spar penge på markedsføringen

  Få mere ud af dine markedsføringskroner
  med en app til en lav fast månedlig pris

 • Forøg omsætningen

  Send tilbud og nyheder direkte til dine
  kunder og øg omsætningen

 • Få flere loyale kunder

  Skab øget kundeloyalitet og hyppigere be-
  søgsfrekvens med et mobilt kundeklubkort

 • Få gladere kunder

  Øg tilgængeligheden og gør det nemmere
  og mere attraktivt at handle hos dig

Det får du med en Kundeklub App

Unikt app design og ikon

Din forretnings app og app-ikon, designes med udgangspunkt i dit logo, dine billeder og dit farvetema. Vi nyder den frie kreativitet, men hvis du har specifikke ønsker til designet, så gør vi alt hvad vi kan for at matche disse. Vi står for hele processen, du skal blot godkende det endelige design når du er godt tilfreds.

Digitale stempelkort og klippekort

De klassiske stempelkort med f.eks. køb 6 og få den 7. gratis, eller klippekort hvor man forudbetaler f.eks. 10 kopper kaffe, har i mange år, været anvendt til at skabe loyalitet. Med en kundeklub app, kan du afskaffe de fysiske kort – og erstatte dem med en 100% digital løsning, der skaber merværdi for både kunder og din forretning.

Send tilbud med push-notifikationer

Med push-meddelelser kan du sende nyheder og tilbud direkte til dine kunders mobiler. På den måde kan du skabe opmærksomhed om din forretning og sælge flere produkter, lige når du ønsker det. Du kan f.eks. sende et slagtilbud, hvis du i mindre travle perioder, vil udnytte din forretnings kapacitet og lokke kunderne til.

Link til booking eller bestilling på din hjemmeside

Med link til f.eks. booking eller online bestilling, får kunderne mulighed for at handle hurtigt og bekvemt gennem din app. Med in-app web view, kan du præsentere forskellige indholdssider fra dit website, uden at de først skal programmeres i app’en. Det sparer dig for mange penge, uden at du skal gå på kompromis med shoppingoplevelsen for dine kunder.

Nem og bekvem kontakt til din forretning

Hvadenten kunderne søger dine kontaktoplysninger og åbningstider, dine produkter, tilbud eller stempelkort – så er det hele at finde i din helt egen kundeklub app!

Case: Sushi restaurant

Vores App har hurtigt skabt flotte resultater. 1749 kunder downloadede den det første år. Vi sælger mere og en stor del af vores bestillinger kommer nu via App'en. Vi har sparet mange penge på udgifter til Just-Eat og øvrig markedføring. Samtidig er der kommet en masse medlemmer i vores mobile kundeklub, til stor gavn for både os og kunderne.

Kom godt i gang

Kontakt for pris

 • Grafisk design
 • App til iOS & Android
 • Selvbetjening & statistik
 • Promoveringsmateriale
 • Fri support

Promoveringsmateriale

For at få succes med din kundeklub app, skal du have kunderne til at downloade den! Vi hjælper dig med design af promoveringsmateriale, samt råd og vejledning til hvordan du hurtigt skaber ROI.

 

Kontrolpanel & statistik

App’en leveres med et brugervenligt administrationssystem, hvorfra du har fuld kontrol og overblik over dine app brugere. Herfra kan du sende push-kampagner og følge udviklingen i downloads.