Løsninger

Skræddersyede-Apps-thumbnail

Skræddersyede apps

Din virksomhed er specialist indenfor jeres felt. Vi er specialister i moderne mobilitet og mobil app udvikling. Vi sætter en ære i at udvikle værdiskabende og kreative mobil apps for visionære virksomheder. Vi har fokus på forretningsmæssige mål og slutbrugeres adfærd. Forvent derfor at blive inspireret men også udfordret, når vi rådgiver din virksomhed under et app udviklings projekt.

Skal din app være enestående?

Læs mere

Responsive-hjemmesider-thumbnail

Web til alle formater

Vi tilbyder design og opsætning af responsive hjemmesider, der helt automatisk tilpasser sig den optimale visning til en besøgende enheds skærmstørrelse. Fordelene er mange. Alt indhold administreres samme sted. Visuelt holdes der en rød tråd i designet. Uanset om besøget sker fra en desktop, tablet eller mobil, så kan den besøgende tilgå siden og få den samme gode oplevelse.

Vil du ramme bredt fra starten?

Læs mere

losninger-betaling

Mobil betaling

Mobil betaling kan være et attraktivt led i din virksomheds marketingstrategi. Formålene er mange, ligesom der også findes mange forskellige løsningsformer. Vi formidler services som er nøje udvalgt på baggrund af parametre som; anvendelsesmuligheder, sikkerhed, samt udbredelsesgrad i befolkningen. Mobil betaling tilbydes både som en enkeltstående service og som en del af en app.

Skal kasse 1 være endnu tættere på?

Læs mere