Web til alle formater

Hvad enten målet er en ny hjemmeside, en webshop eller en dedikeret landing page til en kampagne, så rammer du flest med responsive web.

Responsive-hjemmesider-thumbnail
 • Hvorfor responsive web?
  Forbrugere surfer og handler ikke længere kun fra almindelige pc’er. Smartphones og tablets har vundet indpas og udgør en betydelig og tiltagende del, af alt online trafik. Analysefirmaet gartner, vurdere at der allerede i 2013, vil være flere søgninger fra mobile enheder end fra almindelige pc’er. Responsive web imødekommer den ændrede forbrugeradfærd og de mange forskellige skærmstørrelser.
 • Hvornår er det relevant?
  Er du interesseret i en ny hjemmeside, en webshop, eller en landingpage til en kampagne? Vil du sikre at dit site altid er let læseligt og nemt at navigere på? Som samtidig ser pænt ud og følger en rød tråd i designet? Der er i alle tilfælde gode grunde til at vælge responsive web. Responsive web tilpasser sig automatisk alle besøgende enheders skærmstørrelser og alt indhold administreres effektivt i ét CMS.
 • Hvordan arbejder vi?
  Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dine forretningsmæssige mål. Sammen analysere vi jeres behov og finder frem til et idéelt løsningsforslag. Når vi er blevet enige om krav, ønsker og målsætninger, påbegynder vi designarbejdet, som godkendes af din virksomhed, inden vi sætter sitet op i enten wordpress, drupel eller Joomla CMS. Alt afhængig af de endelige formål og hensigter med løsningen.
 • Hvad vil du gerne opnå?
  Vil du have en frisk og fængende online identitet? En webshop optimeret til konvertering? Et kampagne site, der får dine konkurrenter til at se måbende til? Vi kan hjælpe din virksomhed i online-kampen, samt styrke din online tilstedeværelse! Med jordnær rådgivning, kreative indspark, forførende tekster og målbare resultater. Vores primære arbejde er at styrke vores kunder. For os er succes nemlig vores kunders succes.