Mobil oprustning af dit eftermarked

Med en app fra Universal Apps skaber du vedvarende forbindelse mellem kunderne og din forretning. Med et ufravigeligt fokus på forenkling, automatisering og loyalitetsopbygning, er det vores erklærede mål at styrke dig, i kampen om eftermarkedet.

app til autoværksted

Fordele for dit eftermarked

  • Få en direkte forbindelse til dine kunder
  • Tilbyd hurtig adgang til booking og kontakt
  • Skab bundlinie med automatiske indkaldelser
  • Få flere loyale kunder med eget bonusprogram
  • Få flere skadesreparationer og øg trygheden
  • Øg salget med målrettede push-kampagner

Værdiskabende funktioner for både kunder og værksted

Kombinationen af nærhed, god service og nyttige værktøjer, giver hver enkelte bilejer et nemmere, mere trygt og fordelagtigt liv. Samtidig bliver du som værksted og forhandler, i stand til at effektivisere din forretning med automatiske indkaldelser, målrettede kampagner og dit eget skræddersyede loyalitetsprogram.

 

Design og opsætning tilpasset din forretning

Uanset om du har én eller flere afdelinger, og om du repræsenterer et eller flere bilmærker, så tilpasses app’en til dine forretningsbehov. Der er stor frihed, i forhold til både design og menuopsætning.

"Min bil", tidsbestilling og kontakt

Tilknyt kunderne og deres biler til din forretning og skab en vedvarende forbindelse – der gensidigt gavner kunde-til-forhandler forholdet. Gør tidsbestilling nemmere for dine kunder end nogensinde før – spar tid på telefonhenvendelser og fasthold kunderne ved at gøre livet mere enkelt for dem.

Automatiske serviceindkaldelser

Hjælp kunderne med at holde deres bil i topform og få flere opgaver, med automatiske indkaldelser til synstjek, service- og karrosserieftersyn, hjulskiftepåmindelser m.v. *Tilbydes kun til udvalgte mærker. Kontakt for at høre nærmere.

Interaktiv skadesrapport og vejhjælp

Hjælp kunderne – giv dem større tryghed hos dig – og få flere forsikringsskader ind på værkstedet. Skadesrapporten sendes direkte til dig, så du kan få reparationsopgaven. Relevante vejhjælpsfirmaer og mobilitetspartnere kan indrages efter dine ønsker.

Målrettede push-kampagner

Send nyheder, tilbud og informationer til kunderne. Øg salget, skab aktivitet og få opmærksomhed med målrettede push-kampagner, som kan segmenteres på både mærke, model, motor/variant, 1. reg. dato, stelnummer og lokation.

Loyalitetsprogram

Beløn kunderne for deres loyalitet – giv fordele og rabatter – styrk dit eftermarked og opnå højere kunde- livsværdi med loyalitetskortet. Du bestemmer selv kriterier og præmier  – og du kan godt have mere end ét loyalitetsprogram, kørende på samme tid. Stempler tildeles ved skanning af stregkode gennem app’en.

Trafikmeldinger, benzinpriser og hjælp til parkering

Opdateringer omkring trafiksituationen. Billig benzin i området. Lettere Parkering. AutoApps tilbyder en palette af nyttige hjælpeværktøjer til din kundes hverdag som bilejer.

Nye og brugte biler, Sociale medier og øvrige websider

Med en Forhandler App har kunderne altid nem adgang til din forretning. Hvad enten de vil tjekke, om du har husstandens kommende bil, om de ønsker at se reklamevideoer eller de søger oplysninger om din forretning via din hjemmeside eller facebook.

Udvalgte kunder og referencer

Henrik Wessel A/S

Henrik Wessel A/S – Autoriseret Peugeot forhandler og værksted med afdelinger i Lyngby, på Amager og på Østerbro.

Jørgen Hansen Biler A/S

Danmarks bedst sælgende KIA forhandler i 2016 og 2017, har meget fokus på at højne servicen og styrke kundeloyaliteten ved hjælp af app teknologi.

Sat op og leveret - Hvad så nu?

Vi har strømlinet processen og gjort det nemt for dig. Den modulære opbygning giver frihed til skræddersyede tilpasninger, løbende opdateringer og nye features. Som din full-service app leverandør, står vi for både grafik og alt det tekniske. Din app rulles ud på de mest anvendte platforme iOS og Android – og alle uforudsete udgifter er fjernet med fri support inkluderet.

Kontrolpanel & analytics

Fra kontrolpanelet har du det fulde overblik. Du får du adgang til at oprette push-kampagner, rette indhold samt følge statistikker for downloads og anvendelse.

App promovering

Vi hjælper dig med at designe materiale til promovering af din nye app, og giver gode råd til, hvordan du bedst og mest effektivt markedsfører den.

Priser

Design & opsætning

Apps til iOS & Android

Selvbetjening og statistik

Promoveringsmateriale

Support og hosting

Fra Kr. 599,-/md.
Og kr. 12.995,- i oprettelse

Ekstra afdelinger

Har du flere mærker eller udsalgssteder?

Kontakt for tilbud