Hvorfor Universal Apps?

Universal Apps skaber vedvarende forbindelse mellem kunderne og din forretning.

Med fokus på forenkling, automatisering og målrettet kommunikation, er det vores erklærede mål, at styrke din forretning, i konkurrencen på eftermarkedet!

Universal Apps forener kundefordele, nærhed, service- og hjælpeværktøjer – så dine kunder får et nemmere, mere trygt og fordelagtigt bilejerskab.

Som forhandler, får du nye effektive redskaber til at lette arbejdsgangene, styrke kundefastholdelsen og skabe endnu bedre bundlinie.

app til autoværksted

Fordele for dit eftermarked

 • Vedvarende forbindelse til kunderne og værdifulde kundedata
 • Nemmere kontakt til din forretning og hurtigere tidsbestilling
 • Automatiske indkaldelser til service- og karrosserieftersyn
 • Målrettede kampagner der matcher kunderne og deres biler
 • Skræddersyede loyalitetsprogrammer og din egen kundeklub

Primære funktioner og moduler

Design og opsætning tilpasset din forretning

Universal Apps modulære opbygning, giver dig frihed og fleksibilitet, til at du kan få udviklet en app til netop din forretning. Både menupunkter, ikoner og alt det visuelle, kan tilpasses og løbende udskiftes, i det omfang du har behov for det.

Idéel for multi-brand forhandlere

Knokler du også med at administrere visuelle guidelines, mærkeopdeling og kunder af flere forskellige bilmærker? Vi ved det – og vi har løsningen til det! Uanset om du repræsenterer ét eller flere mærker – og hvor mange filialer du har – så har Universal Apps fleksibiliteten til din forretnings struktur.

Nemmere booking end nogensinde før!

Gør bilejerskabet mere enkelt, saml værdifuld data og skab vedvarende forbindelse til kunderne. Biler oprettes nemt via nummerpladeopslag og gemmes automatisk i app’ens “garage”. Nu kan tidsbestillinger gennemføres hurtigere end nogensinde før!

 • Biler oprettes nemt via DMR nummerplade opslag
 • App’en husker kundernes biler og du samler værdifuld data
 • Forudfyldte oplysninger i bookingformularen letter processen
 • Bookingforespørgsler indeholder alle væsentlige oplysninger

Automatiske serviceindkaldelser

Slip for at trække besværlige kundelister og al bøvlet med GDPR. Med app’ens “automatiske servicepåmindelser” baseret på både kilometer- og månedsintervaller, kan du hjælpe kunderne med at holde deres biler i topform – og samtidig skabe det “klister”, der medvirker til flere tilbagevendende og glade kunder. * Virker på udvalgte mærker. Kontakt for at høre nærmere.

Interaktiv skadesrapport og vejhjælp

Hjælp kunderne – giv dem større tryghed hos dig – og få flere forsikringsskader ind på værkstedet. Skadesrapporten sendes direkte til dig, så du kan få reparationsopgaven. Relevante vejhjælpsfirmaer og mobilitetspartnere kan indrages efter dine ønsker.

Målrettede push-kampagner

Send nyheder, tilbud og informationer til kunderne. Øg salget, skab aktivitet og få opmærksomhed med målrettede push-kampagner, som kan segmenteres på både mærke, model, motor/variant, 1. reg. dato, stelnummer og lokation.

Loyalitetsprogram

Beløn kunderne for deres loyalitet – giv fordele og rabatter – styrk dit eftermarked og opnå højere kundelivsværdi med loyalitetskortet. Du bestemmer selv kriterier og præmier  – og du kan godt have mere end ét loyalitetsprogram, kørende på samme tid. Stempler tildeles ved scanning af stregkode gennem app’en.

Trafikmeldinger, benzinpriser og hjælp til parkering

Opdateringer omkring trafiksituationen. Billig benzin i området. Lettere Parkering. AutoApps tilbyder en palette af nyttige hjælpeværktøjer til din kundes hverdag som bilejer.

Nye og brugte biler, Sociale medier og øvrige websider

Med en Forhandler App har kunderne altid nem adgang til din forretning. Hvad enten de vil tjekke, om du har husstandens kommende bil, om de ønsker at se reklamevideoer eller de søger oplysninger om din forretning via din hjemmeside eller facebook.

Se explainer video for Universal Apps:

 

Det siger kunderne

Henrik Wessel A/S

Universal apps har været yderst proaktive og professionelle i samarbejdet, og jeg kan varmt anbefale forhandler løsningen

Henrik Wessel I Indehaver I Peugeot Lyngby, Østerbro og Amager

Jørgen Hansen Biler A/S

Danmarks bedst sælgende KIA forhandler, har meget fokus på at højne servicen og styrke kundeloyaliteten ved hjælp af app teknologi.

Janne Nielsen I Marketing I Kia Skærbæk

Priser og pakker

Priser fra kr. 599,- / mdr. Oprettelse fra kr. 12.995,-

 • iOS & Android app
 • Design & opsætning
 • Dit eget kontrolpanel
 • Fri support og hosting
 • Promoveringsmateriale

Sat op og leveret - Hvad så nu?

Vi står for de løbende opdateringer og alt det tekniske. Du får adgang til app’ens administrationssystem og klædes godt på til opgaven, med video-guides og vores dedikerede support. Nu mangler du kun at promovere din app. Til dette formål hjælper vi med et start-kit af promoveringsmateriale, så du hurtigt kan on-boarde kunder og skabe ROI.

Kontrolpanel & statistik

Fra kontrolpanelet har du det fulde overblik. Herfra kan du både oprette kampagner, se kundedata og statistik. Du har også mulighed for at ændre kontaktoplysninger, værksteds åbningstider- og “buffer” for tidligste tidsbestilling.

 • Ét centralt kontrolpanel for alle dine kunder og afdelinger
 • Filtréring af kunder/biler på model, alder, reg. måned m.v.
 • Opret specifikke kundesegmenter til målrettede kampagner
 • Følg udviklingen i antal downloads, oprettelser m.v.

 

App promovering "Start-kit"

Vi designer en flyer og udleverer en guide, som hjælper dig med at kick-starte din app promovering. Hvis du ønsker yderligere assistance, så tilbyder vi også en række tilvalgsydelser, der effektivt bidrager til at booste adoptionen af din app.