Kom tættere på kunderne end nogensinde før!

 • Hæv din service og tilgængelighed med hurtig kontakt og tidsbestilling fra mobilen
 • Send tilbud, nyheder og påmindelser til dine kunder med push-notifikationer
 • Skab incitament for øget loyalitet og tilfredshed med loyalitets-klippekortet og hjælpeværktøjerne
 • Få flere forsikringsskader og reparationer ind gennem den interaktive mobile skadesrapport
 • Automatisér den loyalitetsskabende kommunikation du har med kunderne omkring servicepåmindelse

Det får du med en Forhandler App

Med brancheløsningen skræddersyet til dig som autoforhandler, får du en app som virker på både iPhone og Android smartphones. App’en designes i tråd med din forretnings visuelle identitet, samtidig respekteres eventuelle guidelines fra de bilmærker du forhandler. Funktionerne vælger du selv, blandt et udvalg af smarte moduler.

Universal Apps er dine eksperter og faste sparringspartnere, hvad angår din virksomheds mobile muligheder. Vi klarer alt det tekniske og sørger for at du løbende tilbydes opdateringer samt nye værdiskabende funktioner, så dine apps altid er up-to-date.

Garage

Giver jeres kunder mulighed for at oprette og gemme oplysninger om husstandens biler. De indtastede oplysninger kan bruges til servicepåmindelser og tidsbestilling for at gøre det endnu nemmere næste gang de skal booke tid til service.

Mobil booking - Tidsbesparende tidsbestilling

Gør det endnu nemmere for jeres kunder at bestille tid – hvor og hvornår det passer dem. App’en husker kundernes kontakt- og biloplysninger, så der blot skal vælges ønskede servicetyper, nuværende kilometerstand samt forslag til dato og tid.

Servicepåmindelser

Gør det muligt at automatisere processen omkring serviceindkaldelser. App’en laver en påmindelse i form af en pop-up på kundens mobiltelefon, når deres bil skal til serviceeftersyn. Nye modeller opdateres løbende i systemet, så både du og dine kunder kan få glæde af funktionen uanset bilmærke og model.

Push beskeder

Med push-notifikationer kan du sende nyheder, tilbud og informationer direkte til dine kunders mobiler. F.eks. når det er tid til hjulskifte, hvis I holder åbent hus, eller har kampagner på nye biler. Du kan segmenterer beskederne ud fra kundens indtastede biloplysninger og de kan indeholde både tekst, billeder og links.

Loyalitets klippekort

Forhandler App’ens loyalitetsprogram er en smart og effektiv fastholdelsesløsning, der giver dig mulighed for at belønne dine kunder og generere mere forretning fra din eksisterende kundebase. Loyalitetsprogrammet giver dig mulighed for at tildele kunderne loyalitetsstempler og bonus, direkte i app’en, for at fremme dine kunders loyalitet.

Skadesrapport

Har dine kunder været impliceret i et uhelt, kan de benytte sig af skadesrapporten. Den vejleder dem til hvilke oplysninger, der skal indsamles, hvis uheldet er ude. I formularen indtastes involverede parter, vidner til ulykken, sted, tidspunkt m.m. Når kunden har udfyldt rapporten, kan de sende en kopi til eks. modpart og direkte til jeres værksted.

Funktionsoversigt

Sat op og leveret - Hvad så nu?

Din Forhandler App rulles ud på de største platforme iOS og Android og kan bruges på de mest udbredte enheder; iPhones, iPads og Android telefoner. Fra kontrolpanelet har du adgang til selv at rette indholdet i din app og udsende Push-notifikationer. Vi hjælper dig med markedsføringsmaterialet til promoveringen og det medfølgende statistikmodul, giver dig overblik over antallet af downloads samt brugen af din app.

Kontrolpanel

App’en administreres online fra det simple kontrolpanel. Herfra kan du se oprettede kunder og deres bilinformationer, som nemt kan filtreres til udsendelse af push-notifikationer.

Statistikmodul

Din app leveres med statistikmodul så du altid kan følge kundernes brug af app’en. Dermed kan du holde øje med antallet af downloads samt se hvordan og hvor ofte, dine kunder bruger din app. Statistikmodulet er et big-data-system som indsamler data fra titusindvis af apps og bidrager med nyttige informationer omkring brugere, deres interesser og interaktioner.

Markedsfør din app

Når du har fået din nye Forhandler App hjælper vi dig med markedsførings materiale. Sådan bliver markedsføringen af din nye app mere enkel og effektiv for dig.

I pakken medfølger:

 • En flot designet A5 flyer –  klar til tryk
 • Grafisk opsætning af loyalitetsprogram – klar til tryk
 • QR koder til visitkort, hjemmeside, facebookprofil
 • Evt. design af banner til din hjemmeside.
 • Evt. design af roll-up
 • Rådgivning omkring app markedsføring

Priser

Design & opsætning

Apps til iOS & Android

Selvbetjening og statistik

Promoveringsmateriale

Support og hosting

Fra Kr. 599,-/md.
Og kr. 12.995,- i oprettelse

Ekstra afdeling/bilmærke

Tilføj flere sektioner i app’en opdelt på mærker og lokationer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Brugtbilsmodul

Få en mobilvenlig præsentation af dine brugte biler til salg

Kontakt os for et uforpligtende tilbud