Resultater

Apps til vores kunder - og vores kunders kunder.

Suzuki Bilimport 1

Suzuki Bilimport Danmark

Skræddersyet

Suzuki Bilimport og Forhandlerforeningen ønskede i samarbejde at styrke brandets og forhandlernes position på det lukrative eftermarked. Løsningen skulle kombinere ønskerne fra begge verdener - importør og forhandler - og dermed tilgodese Suzuki brandet, uden at gå på kompromis med den enkelte forhandler som selvstændig virksomhed.

Se case

Gló food 2

Gló Food

Brancheløsning + Responsive web shop

Universal Apps har i samarbejde med reklamebureauet "Anew" udviklet en komplet digital og mobil e-handelsløsning, for den nye restaurantkæde Gló.

Se case

2

Daugaard Biler A/S

Brancheløsning

Daugaard Biler dækker hele Storkøbehavn med afdelinger i Købehavn N, Gladsaxe, Glostrup og Søborg og forsyner københavnerne med nye biler inden for mærkerne Citroën, Ford, Mazda, Opel, Seat og Suzuki.

Se case

3

Jørgen Hansen Biler

Brancheløsning

Jørgen Hansen Biler har været kunde hos Universal Apps siden starten af 2013, og er én af landets mest sælgende Kia forhandlere. Med et stort fokus på innovation og kundetilfredshed skaber deres navn genklang blandt kollegaerne rundt om i landet.

Se case

Københavns Kommune1

Københavns Kommune

Skræddersyet app

Købenavns kommune's sidste nye velfærdsfremmende initiativ. En app til at borgere og medarbejdere i kommunen kan indsende gode idéer og bud på løsninger.

Se case

PH 2

Penthouse App

Skræddersyet app + mobil betaling

Danmarks lækreste natklub pryder nu nattelivet med branchens mest innovative apps. Med både mobil betaling og integration til sociale medier er brugernes bedømmelser 5 ud af 5 stjerner..

Se case

Wessel 1

Henrik Wessel A/S

Brancheløsning

Med mere end 100 ansatte og 3 veldrevne afdelinger på Amager, i Lyngby og på Østerbro, forsyner Henrik Wessel A/S Københavnerne med Peugeot og verdensklasse service..

Se case

Wabiwabi 3

Wabiwabi

Brancheløsning + Responsive web shop

Wabiwabi tilbyder lækker sushi i København og Roskilde. Nu tilbyder de også kunderne at få gode tilbud på farten, optjene bonus i loyalitetsprogrammet samt bestille mad eller bord på mobilen..

Se case

Stubbe 3

Arne stubbe A/S

Brancheløsning

Autoriseret Toyota og Renault forhandler- og serviceværksted med 2 afdelinger i Ballerup og Roskilde, ønskede at intensivere deres fokus på eftermarkedet og kundeloyaliteten. Løsningen blev en service app med loyalitetsmodul..

Se case