Resultater

Apps til vores kunder - og vores kunders kunder.

ide_potalen

Københavns Kommune

Skræddersyet app

Købenavns kommune's sidste nye velfærdsfremmende initiativ. En app til at borgere og medarbejdere i kommunen kan indsende gode idéer og bud på løsninger.

Se case

skrå-test-2

Penthouse App

Skræddersyet app + mobil betaling

Danmarks lækreste natklub pryder nu nattelivet med branchens mest innovative apps. Med både mobil betaling og integration til sociale medier er brugernes bedømmelser 5 ud af 5 stjerner..

Se case

splash-thumb

Henrik Wessel A/S

Brancheløsning

Med mere end 100 ansatte og 3 veldrevne afdelinger på Amager, i Lyngby og på Østerbro, forsyner Henrik Wessel A/S Københavnerne med Peugeot og verdensklasse service..

Se case

Costum-exept

Bin2Bil A/S

Brancheløsning

Bin2Bil A/S - Autoriserede Ford, Renault, Volvo, Mazda og Dacia forhandler og værksted i Holbæk - Ønskede i takt med kundernes stigende efterspørgsel om mobil tilstedeværelse, at imødekomme deres behov og få en Forhandler App.

Se case

splash-arne_stubbe-Thubnail

Arne stubbe A/S

Brancheløsning

Autoriseret Toyota og Renault forhandler- og serviceværksted med 2 afdelinger i Ballerup og Roskilde, ønskede at intensivere deres fokus på eftermarkedet og kundeloyaliteten. Løsningen blev en service app med loyalitetsmodul..

Se case

Angled_View_White_2

Carepoint Ejby A/S

Brancheløsning

Et af fyens bedste Skoda værksteder. Servicen er i top og priserne konkurrencedygtige. - Carepoint ved at deres service er afgørende for kundernes tilbagevenden, derfor var en app det helt rette værktøj...

Se case

Angled_View_Black_1-1

Wabiwabi’s sushi app

Brancheløsning

Wabiwabi tilbyder lækker sushi i København og Roskilde. Nu tilbyder de også kunderne at få gode tilbud på farten, optjene bonus i loyalitetsprogrammet samt bestille mad eller bord på mobilen..

Se case

splash-thumb

Car Special A/S

Brancheløsning

Danmarks bedst sælgende KIA forhandler i 2012. Indehaver og formand for Kia’s Forhandlerforening, Michael Skou - ville være den første KIA forhandler i Danmark med apps..

Se case