Mobil betaling

Fremtiden er mobil også mht. betalingsformer. Vi tilbyder betalings-løsninger, så som: SMS betaling, kortbetaling, in-app purchase og NFC.

mobil betaling ny
  • SMS-betaling 

Vil du tilbyde dine kunder en ekstra betalingsmetode? Vil du sikre at selv dem uden kontanter, kan handle hos dig? Vil du lette administrationen og tilbyde selvbetjening? SMS betaling kan anvendes til køb af services på op til 225 kr. Betaling via SMS anvendes i dag på festivaller, til koncerter, i restauranter, på barer og diskoteker m.m.

  • Kortbetaling

Vil du tilbyde kortbetaling i din responsive web shop eller i din mobil app? Vi tilbyder vores kunder solid vejledning om betalingsløsninger, samt forestår implementering af sikkerhedsgodkendte betalingsvinduer fra DIBS og Quickpay. Uanset formålet og om du forventer få eller mange transaktioner – så har vi den rigtige løsning.

  • NFC

NFC er den længe ventede kommunikations teknologi og betalingsform, som vil revolutionere ekspeditioner og betalinger i hele verden. NFC er en kontaktløs identifikationmetode, som i dag kendes fra rejsekortet. I fremtiden vil NFC kunne bruges til f.eks. betalinger. Det er dog ikke alle mobiler der i dag har indbygget NFC teknologi.

  • In-app purchase

Med In app purchase, kan du tilbyde dine kunder, at købe digitalt indhold og ekstra funktionalitet i iPhone eller iPad apps, via kundernes iTunes konto. Apple har en række guidelines og restriktioner som skal følges, der må bl.a. ikke sælges fysiske varer via “in app køb”. Vi rådgiver om, samt implementerer løsninger med in app purchase.