Skræddersyede apps

Mobil App udvikling er et univers af muligheder. Vi hjælper med at forme mobil marketing strategier, samt forestår udvikling af unikke mobil apps.

4-case-billede
 • Mobil koncepter- og strategier
  For os betyder succes, at vores kunder har succes. Derfor består vores arbejde ikke kun i at udvikle apps, men i høj grad i at hjælpe vores kunder med at finde vej og formål når mobile koncepter og strategier skal udformes. Vi har fokus på forretningsmæssige mål og slutbrugeres adfærd når vi rådgiver virksomheder.
 • Passion for kreative resultater
  Når vi indgår I et udviklingsprojekt, så stiller vi alle vores erfaringer til vores kunders disposition, dette er for at sikre maksimal værditilførsel til resultaterne vi skaber. Kreative resultater skaber nemlig ikke sig selv, de bliver skabt i åbne og passionerede miljøer, hvor mangfoldighed og vidensdeling er de idéelle inspirationskilder.
 • Dialog og nært samarbejde
  App udvikling er en samarbejdsproces. Fra den første samtale hjælper vi med at indfri din virksomheds mål og behov. I alle faser af processen arbejder vi transperant og i tæt dialog. Dette er essentielt for som kunde har man ofte en masse specifik viden, der skal formidles og inkoorporeres i mobil app’en. Sammen gør vi godt samarbejde til gode resultater.
 • iOS- og Android udvikling 
  Apples iOS og Googles Android er de to mest udbredte og toneangivende mobile platforme i verden. Vi er specialister i udvikling af apps til begge platforme. Så hvad enten målet er app udvikling til iPhone-. iPad eller Android smartphones eller tablets, så har vi indgående kendskab til anerkendte udviklingsstandarder og teknikker, hvilket er et værdifuldt aktiv og en stor styrke for vores kunder.
 • Brugercentrerede design
  At skabe det rette design er altafgørende for successen af din app. Appen skal have det rette udseende, give den rigtige følelse og samtidig matche din virksomheds identitet, dine forretningsmæssige mål og ikke mindst slutbrugeres adfærd. Med et ufravigeligt fokus på design og brugervenlighed bestræber vi os på, at skabe optimale og intuitive forhold for brugerne og succesfulde apps for vores kunder.
 • Back-end integrationer
  Mobil applikationer kan godt køre som selvstændige programmer. I mange tilfælde er det dog hensigtsmæssigt at hente, behandle og administrere data fra et nyt eller eksisterende back-end system. Vi laver gerne integrationer til servere og systemer eller hjælper til med, at tilpasse et eksisterende back-end system, da vi besidder kompetencer indenfor både server, web og mobil udvikling.