Web til alle formater

Hvad enten målet er en ny hjemmeside, en webshop eller en dedikeret landing page til en kampagne, så rammer du flest med responsive web.

Responsive-hjemmesider-thumbnail
 • Hvorfor responsive web?
  Forbrugere surfer og handler ikke længere kun fra almindelige pc’er. Smartphones og tablets har vundet stort indpas og udgør nu størstedelen af alt online trafik og handel. Responsive web imødekommer denne ændrede brugeradfærd og de mange forskellige skærmstørrelser.
 • Hvornår er det relevant?
  Er du interesseret i en ny hjemmeside, en webshop, eller en landingpage til en dedikeret kampagne? Vil du sikre at dit site er let læseligt og nemt at navigere på? Skal der følges en rød tråd ifht. jeres visuelle guidelines? I alle tilfælde gode grunde til at vælge responsive web. Responsive web tilpasser sig automatisk alle besøgende enheders skærmstørrelser og alt indhold administreres effektivt i ét CMS.
 • Hvordan arbejder vi?
  Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dine forretningsmæssige mål. Sammen analysere vi jeres behov og finder frem til et idéelt løsningsforslag. Når vi er blevet enige om krav, ønsker og målsætninger, påbegynder vi designarbejdet, som godkendes af din virksomhed, inden den egentlige udvikling påbegyndes.
 • Hvad vil du gerne opnå?
  Vil du have en frisk og fængende online identitet? En webshop optimeret til konvertering? Et kampagne site, der får dine konkurrenter til at se måbende til? Vi kan hjælpe din virksomhed i online-kampen, samt styrke din online tilstedeværelse! Med jordnær rådgivning, kreative indspark, forførende tekster og målbare resultater. Vores primære arbejde er at styrke vores kunder. For os er succes nemlig vores kunders succes.