Løft salget og øg kundeloyaliteten

Oplev kraften i en standardiseret loyalitets app, der kombinerer det bedste fra web- og app-verdenen. Med funktioner som digitale stempelkort, push-notifikationer og nem adgang til kontakt og web-baserede bestillinger, er vores kundeklub app designet til at styrke kundeloyalitet og øge salget for mindre virksomheder.

Loyalitets app til restaurant med digitale stempelkort
 • Nem adgang og vedvarende forbindelse – Tilbyd nem adgang til din forretning og skab en vedvarende forbindelse til dine kunder gennem en brugervenlig app.
 • Øget kundeloyalitet – Opbyg flere loyale kunder med digitale stempelkort og forudbetalte klippekort, der gør det attraktivt at deltage i dit loyalitetsprogram.
 • Effektiv markedsføring med push-notifikationer – Skab opmærksomhed omkring dine produkter og tilbud ved at sende push-notifikationer direkte til dine kunders mobiler.
 • Integrerede indholdssider – Præsentér dine indholdssider in-app med links til f.eks. booking og webshop, så dine kunder nemt kan handle og booke tjenester.
 • Styrk markedsføringen

  Få mere ud af dine markedsføringskroner
  med en app til en fast lav månedlig pris

 • Forøg omsætningen

  Send tilbud og nyheder direkte til dine
  kunder og øg omsætningen

 • Skab loyalitet

  Skab øget kundeloyalitet og hyppigere be-
  søgsfrekvens med en kundeklub app

 • Forbedr servicen

  Øg tilgængeligheden og gør det nemmere
  og mere attraktivt at handle hos dig

Funktioner i vores kundeklub app

Designet til din forretning

Din forretnings app og app-ikon designes med udgangspunkt i dit logo, dine billeder og dit farvetema. Vi designer og opsætter, og har du specifikke ønsker til designet, gør vi alt hvad vi kan for at matche disse. Vi står for hele processen, du skal blot godkende det endelige design.

Digitale stempelkort og klippekort

Med digitale stempelkort og klippekort kan du nemt tilbyde forudbetalte klippekort eller klassiske stempelkort i digital form. Dette gør det mere attraktivt for dine kunder at deltage i dit loyalitetsprogram og letter administrationen for dig.

Send tilbud med push-notifikationer

Send tilbud og nyheder direkte til dine kunders mobiler med push-notifikationer. Skab opmærksomhed omkring din forretning og øg salget. Du kan f.eks. sende et slagtilbud, hvis du i mindre travle perioder vil udnytte din forretnings kapacitet og lokke kunderne til.

Link til booking eller bestilling - In-app web view

Integrer nemt link til booking eller online bestilling på din hjemmeside direkte i appen. Dette giver dine kunder mulighed for at handle hurtigt og bekvemt uden at gå på kompromis med shoppingoplevelsen.

Nem kontakt til din forretning

Når dine kunder søger dine kontaktoplysninger og åbningstider, dine produkter, tilbud, booking eller stempelkort – så er det hele at finde i din loyalitets- og kundeklub app!

Kom godt igang

Er du klar til at tage din kundeloyalitet til næste niveau? Kontakt os for at drøfte, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en loyalitetsløsning, der skaber værdi og differentierer dig i markedet.

Månedlig pris fra kr. 995,-

 • Grafisk design
 • App til iOS & Android
 • Selvbetjening & statistik
 • Fri support

Promoveringsmateriale

For at få succes med din kundeklub app, skal du have kunderne til at downloade den! Vi kan hjælpe dig med design og tryk af markedsføringsmateriale, samt råd og vejledning til, hvordan du hurtigt skaber ROI.

 

Send_tilbud_Push_notifikationer

Kontrolpanel & statistik

Appen leveres med et brugervenligt administrationssystem, hvorfra du har fuld kontrol og overblik over dine appbrugere. Herfra kan du sende push-kampagner og følge udviklingen i downloads.