Kundeklub app og loyalitet gjort enkelt

Med din egen kundeklub app, slipper du for fysiske stempelkort, men beholder muligheden for at styrke kundernes loyalitet. Samtidig kan du nemt markedsføre din forretning direkte til kundernes mobiler.

Kundeklub appen gør det nemmere og mere attraktivt at deltage i dit loyalitetsprogram. Hvad enten du ønsker at tilbyde forudbetalte klippekort eller de klassiske stempelkort, så er der mange fordele at hente, når du gør din kundeklub mobil.

Kundeklub appen er skabt til mindre virksomheder, der ønsker et smartere redskab til at skabe loyalitet, spare penge og løfte salget!

 • Tilbyd nem adgang til din forretning og skab vedvarende forbindelse til kunderne
 • Opbyg flere loyale kunder med digitale stempelkort og forudbetalte klippekort
 • Skab opmærksomhed omkring produkter og tilbud med push-notifkationer
 • Præsentér dine indholdssider (in-app) med link til f.eks. booking og shop
 • Spar penge på markedsføringen

  Få mere ud af dine markedsføringskroner
  med en app til en fast lav månedlig pris

 • Forøg omsætningen

  Send tilbud og nyheder direkte til dine
  kunder og øg omsætningen

 • Få flere loyale kunder

  Skab øget kundeloyalitet og hyppigere be-
  søgsfrekvens med et mobilt kundeklubkort

 • Få gladere kunder

  Øg tilgængeligheden og gør det nemmere
  og mere attraktivt at handle hos dig

Det får du med en Kundeklub App

Unikt app design og ikon

Din forretnings app og app-ikon designes med udgangspunkt i dit logo, dine billeder og dit farvetema. Vi designer og opsætter, og har du specifikke ønsker til designet, gør vi alt hvad vi kan for at matche disse. Vi står for hele processen, du skal blot godkende det endelige design.

Digitale stempelkort og klippekort

De klassiske stempelkort med f.eks. køb 6 og få den 7. gratis, eller klippekort, hvor man forudbetaler f.eks. 10 kopper kaffe, har i mange år været anvendt til at skabe loyalitet. Med en kundeklub app, kan du afskaffe de fysiske kort – og erstatte dem med en 100% digital løsning, der skaber merværdi for både kunder og din forretning.

Send tilbud med push-notifikationer

Med push-meddelelser kan du sende nyheder og tilbud direkte til dine kunders mobiler. På den måde kan du skabe opmærksomhed omkring din forretning og sælge flere produkter, lige når du ønsker det. Du kan f.eks. sende et slagtilbud, hvis du i mindre travle perioder vil udnytte din forretnings kapacitet og lokke kunderne til.

Link til booking eller bestilling på din hjemmeside

Med link til f.eks. booking eller online bestilling, får kunderne mulighed for at handle hurtigt og bekvemt gennem din app. Med in-app web view, kan du præsentere forskellige indholdssider fra dit website, uden at de først skal programmeres i appen. Det sparer dig for mange penge, og du behøver ikke at gå på kompromis med shoppingoplevelsen for dine kunder.

Nem og bekvem kontakt til din forretning

Når dine kunder søger dine kontaktoplysninger og åbningstider, dine produkter, tilbud eller stempelkort – så er det hele at finde i din helt egen kundeklub app!

Case: Bilforhandler København

Vi kontaktede Universal Apps, der med deres multi-brand app, kunne tilbyde en totalløsning, som både er en serviceplatform, en kundeklub og en marketingkanal.

Et år efter lanceringen er en stor del af vores kunder kommet med ombord til vores og kundernes store tilfredshed. Dette har allerede resulteret i 20% effektivisering af vores indskrivning og 38% forøgelse af vores kampagneeffektivitet.

Vores indskrivning oplever mindre spildtid og vi kan mere enkelt og effektivt, få udsendt relevant kommunikation der matcher vores kunder og deres biler.

Universal Apps har under hele processen leveret et højt niveau af service og hjulpet os med at få det optimale ud af løsningen. De har bl.a. leveret professionelt grafisk materiale til promovering af appen og eksekveret en SMS-kampagne som konverterede 35% af de inviterede til nye appbrugere.

Med appen føler vi os nu tættere på kunderne og bedre rustet som bilforhandler i en digital tidsalder.

Vores bedste anbefalinger herfra.

Kom godt i gang

Månedlig pris fra kr. 995,-

 • Grafisk design
 • App til iOS & Android
 • Selvbetjening & statistik
 • Fri support

Promoveringsmateriale

For at få succes med din kundeklub app, skal du have kunderne til at downloade den! Vi kan hjælpe dig med design og tryk af markedsføringsmateriale, samt råd og vejledning til, hvordan du hurtigt skaber ROI.

 

Send_tilbud_Push_notifikationer

Kontrolpanel & statistik

Appen leveres med et brugervenligt administrationssystem, hvorfra du har fuld kontrol og overblik over dine appbrugere. Herfra kan du sende push-kampagner og følge udviklingen i downloads.