Øg din indtjening og skab flere loyale kunder!

Mobil App udvikling til madsteder, take away, pizzaria, diskotek mv.
 • Skab opmærksomhed omkring dine produkter og tilbud, lige når det passer dig. Send push-notifikationer direkte til dine kunder.
 • Få en effektiv kundeklub, der hverken krøller eller bliver væk. Skab loyalitet på mobilen, uden de klassiske stempelkort af pap.
 • Lad kunderne bestille nemt og hurtigt i din Restaurant App.
  Slip for at betale 12-20 procent til online take away-portaler.
 • Præsentér dit menukort, dine kontaktinfo, åbningstider, m.m. i din app - så er du altid kun et tryk væk fra kunden.
 • Spar penge på markedsføringen

  Spar udgifterne til online madportaler og få mere valuta for dine markedsføringskroner.

 • Styrk salget og omsætningen

  Send tilbud direkte til dine kunders mobiler og skab salg og aktivitet, lige når du vil.

 • Skab mere loyale kunder

  Hold længere på kunderne og få dem til at handle oftere med en mobil kundeklub.

 • Få gladere kunder

  Gør det nemmere og mere attraktivt for kunderne at vælge din restaurant.

Derfor skal du have en Restaurant App

Mere end 75% af forbrugerne har en mobil med adgang til nettet, og den mobile handel er i kraftig vækst. Det ses alle steder, på alle tidspunkter på gaden, i private hjem og på arbejdspladserne.

Din restaurants mobile og digitale tilstedeværelse er derfor blevet vigtigere end nogensinde før. For kunderne bruger hele tiden deres mobil, og de forventer i stigende grad, at de nemt kan finde dine informationer, komme i forbindelse med dig og bestille, uanset hvor de befinder sig.

Restaurant appen er designet til dig som restauratør. Målet er at du kan imødekomme kundernes tiltagende digitale adfærd og samtidig drage fordele af mobilteknologiens muligheder, for dermed at skabe en bedre og mere profitabel restaurant.

Case: Sushi & Take-Away App

Vores App har hurtigt skabt flotte resultater. 1749 kunder downloadede den det første år. Vi sælger mere og en stor del af vores bestillinger kommer nu via App'en. Vi har sparet mange penge på udgifter til Just-Eat og øvrig markedføring. Samtidig er der kommet en masse medlemmer i vores mobile kundeklub, til stor gavn for både os og kunderne.

 • 1.749 downloads

  Siden lanceringen i august 2014 har 1.749 personer hentet Wabiwabi’s App.

 • + 55.000 kr. / mdr.

  Bestilles der sushi for direkte i appen og tallet stiger måned for måned.

 • 336 brugere / uge

  I gennemsnit er der 336 brugere, der anvender appen hver uge.

 • + 100.000 kr. / år

  Grundet fald i markedsføringsudgifterne til madbestillingsportaler og deal-sites.

Det får du med en Restaurant App

Med Universal Apps’ brancheløsning til restauranter og madsteder, får du din helt egen app til iPhone og Android. Appen designes unikt til din restaurant og du vælger selv blandt flere værdiskabende funktioner.

Du kan bl.a. frit sende tilbud og nyheder til kundernes mobiltelefoner. Dermed får du direkte adgang til at skabe opmærksomhed og salg, lige når det passer dig. Du kan også lade kunderne bestille mad fra din app og dermed spare tid – og slippe for at betale procenter til online madportaler.

Med en restaurant app har kunderne altid din opdaterede menu, dine kontaktinformationer, loyalitetskort og tilbud lige ved hånden. Med lynhurtig adgang til din restaurant, slipper de for at skulle søge efter dine informationer og for at samle på dine krøllede loyalitetskort.

Send slagtilbud og produktnyheder til kundernes mobiler med push notifikationer via din app

Forøg salget med push tilbud

Med push-notifikationer kan du sende nyheder og tilbud direkte til dine kunders mobiler. På den måde skaber du opmærksomhed på din restaurant og sælger flere produkter, lige når du ønsker det. Du kan f.eks. sende et slagtilbud, hvis du i mindre travle perioder vil udnytte din restaurants kapacitet og lokke kunderne til.

Loyalitetsprogrogram, kundeklub, stempelkort og klippekort på mobilen

Skab loyalitet med mobil kundeklub

De klassiske stempelkort af pap med f.eks. køb 5 få 1 gratis, har i mange år været anvendt i branchen til at skabe flere loyale kunder. Med en restaurant app kan du afskaffe dine loyalitets-, stempel- og klippekort og erstatte dem med en ny effektiv kundeklub, som virker 100% fra mobilen og skaber mere værdi end nogensinde før.

 

Tilbyd madbestilling fra din egen web shop. Slip for at betale 10-20% til online madportaler

Øg indtjeningen med mobil madbestilling

Hvorfor skal din restaurant blive ved med at betale høje procenter, hver gang dine faste kunder bestiller igennem online take away-portaler? Med madbestilling i din app, får kunderne mulighed for at bestille direkte hos dig. Det sparer dig for tid og penge og gør det nemt for kunderne.

Bordbestilling. Bestil bord fra mobilen. Bordreservation gjort nemmere med apps

Vær altid tæt på kunderne

Uanset om kunderne søger dine kontaktoplysninger og åbningstider, om de vil se dit menukort, eller foretage en bordbestilling, så har de altid adgang til din restaurant. Restaurant appen samler alle dine informationer ét sted, så kunderne med få tryk har adgang til det hele.

Restaurant App'en designes så den passer til din restaurants visuelle identitet

Dit eget unikke design & app ikon

Din restaurants app og dit app-ikon, designes med udgangspunkt i dit logo, dine billeder og dit farvetema. Vi designer og opsætter, og har du specifikke ønsker til designet, så gør vi alt hvad vi kan for at matche dem. Vi står for hele processen, du skal blot godkende det endelige design.

Sat op og leveret – hvad så nu?

En restaurant app samler dit salg, din service og loyalitetsmarkedsføring, i én og samme app og kan bruges på både iPhone og Android. Appen er nem for dig at betjene, og du har hele tiden overblikket over antal downloads og brugen af din app.

For at få succes med din restaurant app, skal du aktivere kunderne til at hente den. Vi giver råd til, hvordan du bedst kommer i gang, og designer dit markedsføringsmateriale.

Opdatér indholdet i dine iphone og android apps fra kontrolpanelet

Selvbetjening

På din personlige selvbetjeningsside, kan du håndtere bestillinger, sende push-beskeder, oprette loyalitetsprogrammer m.m.

Se hvordan app’en til din restaurant klarer sig med app-statistikmodulet

Statistik

Statistikmodulet sikrer dit overblik, så du altid kan følge med i, hvor mange der har hentet din app, hvordan og hvor ofte den anvendes m.m.

Sådan får du flere kunder til at hente din mobil app. Få hjælp til App markedsføring

App promovering

Markedsføring er vigtig for successen. Du får designet forskelligt materiale i form af A5 flyer, plakat, roll-up, digitale banner m.m

Kom i gang - nemt, hurtigt og billigt

Det er nemt for dig at få din egen restaurant app og den leveres på 3 uger. Vi står for design og alt det tekniske, og sørger for at din app virker på både iOS og Android mobiltelefoner. Du betaler et oprettelsesbeløb og en fast månedlig pris. Derefter har du fri afbenyttelse af mulighederne med din egen unikke restaurant app.

Design & opsætning

Apps til iOS & Android

Selvbetjening og statistik

Markedsføringsmateriale

Support og hosting

Fra kr. 995,- / mdr.

Kontakt for tilbud

Tilvalg: Ekstra afdeling

Tilføj flere filialer til samme app.

Kontakt os for et tilbud