Øg din indtjening og skab flere loyale kunder!

forside_online_bestilling_Restaurant_app
 • Skab opmærksomhed omkring dine produkter og tilbud, lige når det passer dig. Send push-notifikationer direkte til dine kunder.
 • Få en effektiv kundeklub, der hverken krøller eller bliver væk. Skab loyalitet på mobilen, uden de klassiske stempelkort af pap.
 • Præsentér dit menukort, dine kontaktinfo, åbningstider, m.m. i din app - så er du altid kun et tryk væk fra kunden.
 • Spar penge på markedsføringen

  Spar udgifterne til online madportaler og få mere valuta for dine markedsføringskroner.

 • Styrk salget og omsætningen

  Send tilbud direkte til dine kunders mobiler og skab salg og aktivitet, lige når du vil.

 • Skab mere loyale kunder

  Hold længere på kunderne og få dem til at handle oftere med en mobil kundeklub.

 • Få gladere kunder

  Gør det nemmere og mere attraktivt for kunderne at vælge din restaurant.

Derfor skal du have en Restaurant app

Din restaurants mobile og digitale tilstedeværelse er derfor blevet vigtigere end nogensinde før. For kunderne bruger hele tiden deres mobil, og de forventer i stigende grad, at de nemt kan finde dine informationer, komme i forbindelse med dig og bestille, uanset hvor de befinder sig.

Restaurant appen er designet til dig som restauratør. Målet er at du kan imødekomme kundernes tiltagende digitale adfærd og samtidig drage fordele af mobilteknologiens muligheder, for dermed at skabe en bedre og mere profitabel restaurant.

Case: Sushi & Take-Away App

Vores App har hurtigt skabt flotte resultater. 1749 kunder downloadede den det første år. Vi sælger mere og en stor del af vores bestillinger kommer nu via App'en. Vi har sparet mange penge på udgifter til Just-Eat og øvrig markedføring. Samtidig er der kommet en masse medlemmer i vores mobile kundeklub, til stor gavn for både os og kunderne.

 • 1.749 downloads

  Siden lanceringen i har mere end 2.000 benyttet Wabiwabi’s App.

 • + 55.000 kr. / mdr.

  Bestilles der sushi for direkte i appen og tallet stiger måned for måned.

 • 336 brugere / uge

  I gennemsnit er der 336 brugere, der anvender appen hver uge.

 • + 100.000 kr. / år

  Grundet fald i markedsføringsudgifterne til madbestillingsportaler og deal-sites.

Det får du med en restaurant app

Med en Restaurant app, får du din egen app til iPhone og Android. Appen designes unikt til din restaurant og du vælger selv blandt flere værdiskabende funktioner.

Du kan bl.a. frit sende tilbud og nyheder til kundernes mobiltelefoner. Dermed får du direkte adgang til at skabe opmærksomhed og salg, lige når det passer dig. Du kan også linke til din egen online bestilling og lade kunderne bestille mad via din app – og derved slippe for at betale procenter til online madportaler.

Med en restaurant app har kunderne altid din opdaterede menu, dine kontaktinformationer, stempelkort og tilbud lige ved hånden. Med lynhurtig adgang til din restaurant, slipper de for at skulle søge efter dine informationer og for at gemme på dine fysiske stempelkort.

forside_app_ikon_siam_sushi

En app designet til din restaurant

Din restaurants app designes med udgangspunkt i dit logo, dit farvetema og dine billeder. Vi står for hele processen og du skal naturligvis godkende den endelige app.

Link til online bestilling

Hvis du allerede har online bestilling eller påtænker du at få det? Universal Apps leverer ikke modul til online bestilling! men vi kan linke til din eksisterende online bestilling fra appen. så du derved kan spare penge på din markedsføring.

3-nyheder_siam_sushi_push

Send tilbud via push-notifikationer

Med push-notifikationer kan du sende nyheder og tilbud direkte til dine kunders mobiler. På den måde skaber du opmærksomhed på din restaurant og sælger flere produkter, lige når du ønsker det. Du kan f.eks. sende et slagtilbud, hvis du i mindre travle perioder vil udnytte din restaurants kapacitet og lokke kunderne til.

Skab loyalitet med digitale stempelkort

De klassiske stempelkort med f.eks. køb 6. sandwich gratis, har i mange år været anvendt i branchen til at skabe loyale kunder. Med en restaurant app kan du afskaffe dine stempel- og klippekort af pap og papir – og erstatte dem med en digital løsning i din app.

 

5-kontakt_siam_sushi

Vær altid tæt på kunderne

Uanset om kunderne vil ringe dig op, finde vej eller se, så har de altid adgang til din restaurant lige ved hånden. Restaurant appen samler dine informationer ét sted, så kunderne nemt har adgang til det hele.

6-book_bord_siam_sushi

Link til bordbestilling

Link direkte videre til din foretrukne bordbestillingsservice og lad kunderne bestille bord nemt og bekvemt, lige når det passer dem.

7-vælg_afd_siam_sushi

Flere afdelinger i samme app?

Hvis din restaurant har flere afdelinger så opsætter vi gerne en unik sektion til hver afdeling så indhold og kontaktinformationer, åbningstider m.v. er relevant for den pågældende lokation.

Sat op og leveret – hvad så nu?

En restaurant app samler dit salg, din service og loyalitetsmarkedsføring, i én og samme app og kan bruges på både iPhone og Android. Appen er nem for dig at betjene, og du har hele tiden overblikket over antal downloads og brugen af din app.

For at få succes med din restaurant app, skal du aktivere kunderne til at hente den. Vi giver råd til, hvordan du bedst kommer i gang, og designer dit markedsføringsmateriale.

Opdatér indholdet i dine iphone og android apps fra kontrolpanelet

Selvbetjening

På din personlige selvbetjeningsside, kan du håndtere bestillinger, sende push-beskeder, oprette loyalitetsprogrammer m.m.

Se hvordan app’en til din restaurant klarer sig med app-statistikmodulet

Statistik

Statistikmodulet sikrer dit overblik, så du altid kan følge med i, hvor mange der har hentet din app, hvordan og hvor ofte den anvendes m.m.

Kom i gang - nemt, hurtigt og billigt

Det er nemt for dig at få din egen restaurant app og den leveres på 3 uger. Vi står for design og alt det tekniske, og sørger for at din app virker på både iOS og Android mobiltelefoner. Du betaler et oprettelsesbeløb og en fast månedlig pris. Derefter har du fri afbenyttelse af mulighederne med din egen unikke restaurant app.

Design & opsætning

Apps til iOS & Android

Selvbetjening og statistik

Support og hosting

Fra kr. 995,- / mdr.

Kontakt for tilbud

Tilvalg: Ekstra afdeling

Tilføj flere filialer til samme app.

Kontakt os for et tilbud