Løsninger

løsninger branche apps

Branche apps

Vi har gjort det nemt for mindre virksomheder at få udviklet en app. Med en fuldt serviceret løsning fra Universal Apps, kommer du effektivt i lommen på dine kunder. Vælg en kategori nedenfor:

 

Skræddersyede-Apps-thumbnail

Skræddersyede apps

Din virksomhed er specialist indenfor jeres felt. Vi er specialister i moderne mobilitet og mobil app udvikling. Vi sætter en ære i at udvikle værdiskabende og kreative mobil apps for visionære virksomheder. Vi har fokus på forretningsmæssige mål og slutbrugeres adfærd. Forvent derfor at blive inspireret men også udfordret, når vi rådgiver din virksomhed under et app udviklings projekt.

Skal din app være enestående?

Læs mere

Responsive-hjemmesider-thumbnail

Web til alle formater

Vi tilbyder design og opsætning af responsive hjemmesider, der helt automatisk tilpasser sig den optimale visning til en besøgende enheds skærmstørrelse. Fordelene er mange. Alt indhold administreres samme sted. Visuelt holdes der en rød tråd i designet. Uanset om besøget sker fra en desktop, tablet eller mobil, så kan den besøgende tilgå siden og få den samme gode oplevelse.

Vil du ramme bredt fra starten?

Læs mere

JH 2

Support

Det kræver hårdt arbejde at skabe resultater i en travl hverdag, og vi vil så gerne hjælpe dig med at få succes med din app. Vi tilbyder dig derfor assistance i det omfang, du har brug for. Få bl.a. en skræddersyet strategi, planlægning og årshjul, skabeloner til dine push-kampagner, dybdegående analyse af dine eksisterende app-kunder og meget mere.

Vi har stor erfaring indenfor bilbranchen og er specialiseret i kommunikationen mellem forhandlere og bilejere.

Vil du vide mere om, hvordan du skaber markant effekt og øget udbytte af din app?

Læs mere