Resultater

Apps til vores kunder - og vores kunders kunder.

Skærmbillede 2019-11-05 kl. 19.49.39

Suzuki Bilimport Danmark

Skræddersyet app

Suzuki Bilimport Danmark ønskede at udvikle en app til at styrke forhandlernes service og loyalitetsskabende aktiviteter på eftermarkedet. Målet var en løsning der både kunne tilgodese Suzuki som importør - og samtidig også skabe værdi for både Suzuki bilejere og det landsdækkende forhandlernetværk.

Se case

take away app

Gló – Organic kitchen

Restaurant app

Universal Apps har i samarbejde med reklamebureauet Anew udviklet en komplet e-handelsløsning og restaurant app løsning for den Dansk/Islandske restaurantkæde Gló.

Se case

Skærmbillede 2019-11-05 kl. 21.39.31

Københavns Kommune

Skræddersyet app

Købenavns kommune's sidste nye velfærdsfremmende initiativ. En app til at borgere og medarbejdere i kommunen kan indsende gode idéer og bud på løsninger.

Se case

Skærmbillede 2019-11-05 kl. 21.47.29

Jørgen Hansen Biler A/S

Forhandler app

Jørgen Hansen Biler har været kunde hos Universal Apps siden starten af 2013, og er én af landets mest sælgende Kia forhandlere. Med et stort fokus på innovation og kundetilfredshed skaber deres navn genklang blandt kollegaerne rundt om i landet.

Se case

Skærmbillede 2019-11-05 kl. 21.50.41

Daugaard Biler A/S

Forhandler app

Daugaard Biler dækker hele Storkøbenhavn med afdelinger i Købehavn N, Gladsaxe, Glostrup og Søborg og forsyner københavnerne med nye biler inden for mærkerne Citroën, Ford, Mazda, Opel, Seat og Suzuki.

Se case

Logo henrik wessel app

Henrik Wessel A/S

Forhandler app

Med mere end 100 ansatte og 3 veldrevne afdelinger på Amager, i Lyngby og på Østerbro, forsyner Henrik Wessel A/S Københavnerne med Peugeot, Opel og verdensklasse service..

Se case

siam sushi

Siam Sushi

Restaurant app

Siam Sushi - Gastronomiske oplevelser og sushi i Århus - Nu tilbydes alle kunder at optjene bonus, få gode tilbud og bestille online med den nye app.

Se case

Skærmbillede 2020-01-15 kl. 15.51.13

Arne stubbe A/S

Forhandler app

Autoriseret Toyota og Renault forhandler- og serviceværksted med 2 afdelinger i Ballerup og Roskilde, ønskede at intensivere deres fokus på eftermarkedet. Løsningen blev en Forhandler app fra Universal Apps

Se case

OH automobiler app

OH Automobiler A/S

Forhandler app

OH Automobiler ønskede en app til at løfte deres service og fasholdelse på eftermarkedet. Målet var en løsning der kunne lette kontakten med kunderne - og ramme de rigtige kunder, på det rette tidspunkt med de rette produkt.

Se case

PH 2

Penthouse Natklub

Skræddersyet app

Danmarks lækreste natklub pryder nu nattelivet med branchens mest innovative apps. Med både mobil betaling og integration til sociale medier er brugernes bedømmelser 5 ud af 5 stjerner..

Se case