Resultater

Apps til vores kunder - og vores kunders kunder.

Suzuki Bilimport Danmark A/S

Skræddersyet app

Suzuki Bilimport Danmark ønskede at udvikle en app til at styrke forhandlernes service og loyalitetsskabende aktiviteter på eftermarkedet. Målet var en løsning der både kunne tilgodese Suzuki som importør - og samtidig også skabe værdi for både Suzuki bilejere og det landsdækkende forhandlernetværk.

Se case

Trio Biler app

Trio Biler

Forhandler app

Med to veldrevne afdelinger i Brøndby og Ballerup, forsyner TRIO Biler nu hovedstadområdet med Nissan, Mitsubishi og Maxus og en serviceoplevelse hvor kunderne er bragt i centrum.

Se case

Brdr. Clausen

Brdr. Clausen Automobiler A/S

Forhandler app

Autoriseret Kia og Suzuki forhandler i Holbæk, ønskede at intensivere deres fokus på eftermarkedet med en mobil løsning. Valget faldt på Universal Apps forhandlerapp.

Se case

OH automobiler app

OH Automobiler A/S

Forhandler app

OH Automobiler ønskede en app til at løfte deres service og fasholdelse på eftermarkedet. Målet var en løsning der kunne lette kontakten med kunderne - og ramme de rigtige kunder, på rette tidspunkt med de rette produkter.

Se case

Nært logo app

Nært

Skræddersyet app

Find nemt lokale virksomheder, handl og opnå fordele hos en række forretninger nær dig. Nært tilbyder nem bestilling, fordelagtige rabatter og skarpe tilbud med få klik på mobilen.

Se case

Café app - Café kaiser

Café Kaiser

Kundeklub app

Få loyalitetsfordele, nem bestilling og skarpe tilbud med Café Kaiser appen. Hver syvende brunchbuffet er gratis og gratis burger på din fødselsdag! Besøg caféerne i Hillerød, Farum og Helsingør.

Se case

Gunner Due Biler A/S

Forhandler app

Med 4 veldrevne afdelinger i Køge, Roskilde, St. Heddinge og Slagelse, forsyner Gunner Due Biler sjælland med Suzuki, Mazda, Opel, Ford og Citroën biler og topklasse service.

Se case

Daugaard Biler A/S

Forhandler app

Daugaard Biler dækker hele Storkøbenhavn med afdelinger i Købehavn N, Gladsaxe, Glostrup og Søborg og forsyner københavnerne med nye biler inden for mærkerne Citroën, Ford, Mazda, Opel, Seat og Suzuki.

Se case

Heyokay app stempelkort

Heyokay ApS

Kundeklub app

Universal Apps har udviklet en komplet kundeklub app løsning for caféen og spisestedet heyokay i Esbjerg.

Se case

Roskilde Kommune

Web applikation

Roskilde Kommune ønskede at øge oplysningen omkring kommunes arbejde og prioriteringer, gennem brætspillet "Kommunekassen". Resultatet blev en web applikation som gjorde spillet både nemmere og sjovere.

Se case