Importør

Appløsning til dit forhandlerled

Vi skræddersyr appløsninger til bilbranchen, der skaber flow hos den lokale bilforhandler. Med +150 leverede appløsninger har vi oparbejdet en stor og solid ekspertise i hele processen omkring integration, opstart og vedligehold. Som noget nyt tilbyder vi nu også en totalløsning, hvor bilforhandleren helt eller delvist kan få support til kampagneindsatsen, herunder statistik og kundegrupperinger. Læs mere om supportløsningen her

For dig som importør har vores appløsning flere fordele. Udover de mest indlysende, såsom at styrke selve forhandlerleddet og sikre jer, at forhandlerne kontinuerligt aktiverer kunden og skaber en øget besøgsfrekvens, så får i også følgende fordele:

 • adgang til et kontrolpanel, hvor i kan udsende push-beskeder til alle forhandleres kunder
  Løsningen kræver et specifikt GDPR samtykke, således at i som importør kan udsende til forhandlerens bilkunder
 • sikre en ensartet og strømlinet kommunikation til bilkunden
 • styrke jeres brand
 • højne serviceoplevelsen på tværs af brandet og jeres forhandlere

 

Integreret løsning for Suzuki Bilimport Danmark

I tæt samarbejde med Suzuki Bilimport Danmark har vi implementeret løsningen, som over ganske kort tid fik godt xx ud af deres xx forhandlere med i appløsningen.

Suzuki Bilimport Danmark ønskede at udvikle en app til at styrke forhandlernes service og loyalitetsskabende aktiviteter på eftermarkedet. Målet var en løsning der både kunne tilgodese Suzuki som importør – og samtidig også skabe værdi for både Suzuki bilejere og det landsdækkende forhandlernetværk.

Læs mere om Suzuki Bilimport Danmarks oplevelse af vores samarbejde

 

Vil du vide mere om en importørløsning til jeres forhandlernet?
Vi vil rigtig gerne tilbyde jer en personlig præsentation af jeres muligheder, og du kan til enhver tid kontakte os for en uforpligtende snak.

Udfyld formularen hér, så ringer vi til jer.

  Navn

  E-mail

  Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om appløsningen

  Kommentar eller yderligere information