Testimonials

Vi kontaktede Universal Apps, der med deres multi-brand app, kunne tilbyde en totalløsning, som både er en serviceplatform, en kundeklub og en marketingkanal.

Et år efter lanceringen er en stor del af vores kunder kommet med ombord til vores og kundernes store tilfredshed. Dette har allerede resulteret i 20% effektivisering af vores indskrivning og 38% forøgelse af vores kampagneeffektivitet.

Vores indskrivning oplever mindre spildtid og vi kan mere enkelt og effektivt, få udsendt relevant kommunikation der matcher vores kunder og deres biler.

Universal Apps har under hele processen leveret et højt niveau af service og hjulpet os med at få det optimale ud af løsningen. De har bl.a. leveret professionelt grafisk materiale til promovering af appen og eksekveret en SMS-kampagne som konverterede 35% af de inviterede til nye appbrugere.

Med appen føler vi os nu tættere på kunderne og bedre rustet som bilforhandler i en digital tidsalder.

Vores bedste anbefalinger herfra.

Vores App har hurtigt skabt flotte resultater. 1749 kunder downloadede den det første år. Vi sælger mere og en stor del af vores bestillinger kommer nu via App’en. Vi har sparet mange penge på udgifter til Just-Eat og øvrig markedføring. Samtidig er der kommet en masse medlemmer i vores mobile kundeklub, til stor gavn for både os og kunderne.

Vi har opnået mere end 25000 brugere på vores app. Samarbejdet har været en meget positiv oplevelse. Tilfredsheden gælder også vores kunder, som har givet os stor ros for de mange fordele den giver.